VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Tehnički studio / Polivalentni paviljon, pregled studentskih radova ak. god. 2013./2014.
Publikacija

Tehnički studio / Polivalentni paviljon, pregled studentskih radova ak. god. 2013./2014.

Urednici: Iva Muraj, Zoran Veršić, Zorana Protić
Izdavač: Arhitektonski fakultet Sveučilišta u ZagrebuMjesto izdanja: ZagrebGodina izdanja: 2015ISBN: 978-953-8042-05-8
Katedra za arhitektonske konstrukcije i zgradarstvo
Kabinet za arhitektonske konstrukcije, fiziku zgrade, materijale i tehnologiju građenja
Tehnički studio
Tehnički studio obvezan je kolegij na Preddiplomskome studiju arhitekture u Zagrebu. Specifičnost ovoga kolegija integralni je pristup zadatku u čijem radu sudjeluju različite komplementarne sastavnice Katedre za arhitektonske konstrukcije i zgradarstvo. Nakon formativnih godina ispitivanja mogućnosti kolegija, ova publikacija pokušaj je prikaza njegove relevantnosti u suvremenom edukacijskom diskursu.

Prva u nizu publikacija Tehničkog studija ima za cilj predstaviti relevantnost interdisciplinarnog pristupa i rada unutar grupe u suvremenog edukacijskom diskursu. Uz opći prikaz structure i cilja kolegija, te intervjua pojedinih nastavnika koji su ujedno i renomirani protagonisti u praksi, publikacija donosi uvid u opseg jednosemestralnoga rada svih studentskih radova prvenstveno kroz arhitektonsku dionicu, prateći ideju konstrukcije kao okosnicu prostornoga koncepta.

Karta