VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Karta

Arhitektonski fakultet kao komplementaran medij prezentacije aktivnosti fakulteta, uz Godišnjak formulirao je novu web-stranicu koja slijedi analognu strukturu.

Koncepcija i uredništvo web-stranice povjeren je dizajnerskom timu zaduženom za Godišnjak, a urednički odbor činit će Uprava fakulteta uz prošireni sastav po potrebi.

sve upite i dopune sadržaja slati isključivo na web@arhitekt.hr

 

koncepcija

autor: Damir Bralić

razvoj i razrada: Maroje Mrduljaš i Artur Šilić

 

urednički odbor

Krunoslav Šmit, Mia Roth-Čerina, Siniša Justić, Zlatko Karač, Branimir Rajčić

 

izvedba

Strukturiranje i usklađivanje informacijske arhitekture: Mira Stanić

 

kontrola sadržaja

Tihana Grgić-Ožvald, dipl. oecc., tajnica fakulteta

 

fotografije

Fotografije nastavnika: Marko Mihaljević i vlastite arhive

Fotografije fakulteta: Marko MIhaljević, Jure Živković i arhive fakulteta

 

Svako korištenje mrežnih stranica www.arhitekt.unizg.hr podliježe niže iznesenim uvjetima. Dokumenti publicirani na www.arhitekt.unizg.hr ne smiju se kopirati osim ukoliko se kopije ne koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje gore navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom mrežnim stranicama navedena. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovim mrežnim stranicama dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu.

Ove mrežne stranice izrađene su tako da daju općenite informacije o velikom rasponu znanstveno-nastavnih te stručnih aktivnosti fakulteta. Za specifične savjete, informacije i upute u vezi s navedenim djelatnostima na ovom web site-u, molimo da se obratite izravno na Arhitektonski fakultet u Zagrebu.

Arhitektonski fakultet poduzima odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web site-u bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti osim ukoliko to nije izričito navedeno. Svi korisnici www.arhitekt.unizg.hr suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice. Arhitektonski fakultet ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.arhitekt.unizg.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice. Arhitektonski fakultet pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovog web site-a, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Ove mrežne stranice sadrže informacije trećih strana i linkove na druge stranice na Internetu nad kojima Arhitektonski fakultet nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo. Arhitektonski fakultet ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Nad svim slikama i informacijama sadržanim na ovim mrežnim stranicama postoje autorska prava.

Arhitektonski fakultet poštuje privatnost posjetilaca svojih online site-ova i prikupljat će podatke o identitetu osoba, kao što su; ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama. Izričito izjavljujemo da Arhitektonski fakultet neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja. Sve promjene politike zaštite privatnosti na Internetu www.arhitekt.unizg.hr biti će pravodobno objavljene na ovoj web stranici ili vam na drugi prikladan način biti učinjene dostupnima.