VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Termini i raspored za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti 2024. - Prijediplomski studij arhitektura i urbanizam
Aktualnost

Termini i raspored za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti 2024. – Prijediplomski studij arhitektura i urbanizam

26. lipnja 2024.

Početak dodatne provjere

Pristupnici su dužni doći ispred glavnog ulaza u zgradu XV. gimnazije (MIOC), Jordanovac 8 u Zagrebu do 8:45 sati s valjanom osobnom iskaznicom ili putovnicom.

Pristupnicima nije dozvoljen ulaz u zgradu prije navedenog vremena niti zadržavanje u zgradi nakon završetka ispita. Nakon ulaska molimo pratiti putokaze prema dvorani, bez zadržavanja na hodnicima i stubištima.

 

Ispit se održava u jutarnjem i popodnevnom terminu

jutarnji termin _ ulazak u 8:45

09:00 -12:00 sati _ provjera sposobnosti percepcije prostora i provjera opće kulture 

 

popodnevni termin _ ulazak u 14:15

14:30 – 17:30 sati _ provjera likovnih i grafičkih sposobnosti 

 

Pristupnici tijekom pisanja ispita na radnom stolu smiju imati samo valjanu osobnu iskaznicu ili putovnicu. Sav pribor potreban za rješavanje testova dobiti će na ispitu. Osobne stvari (torbe, mobilne uređaje, 'pametne' satove…) pristupnik stavlja na za to predviđeno mjesto u ispitnoj prostoriji. Preporučuje se donošenje vlastite bočice s vodom.

 

Raspored

Raspored pristupnika po ispitnim dvoranama nalazi se OVDJE.

Karta