VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
SMOTRA 2023 Sveučilišta u Zagrebu
Aktualnost

SMOTRA 2023 Sveučilišta u Zagrebu

30. listopada 2023.
SMOTRA 2023 Sveučilišta u Zagrebu održavati će se od 09. do 11. studenoga 2023. na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnoj dvorani i dvorani Zimski vrt (uz glavni ulaz). Aktivnosti se odvijaju uz sajam Interliber s ciljem povećanja vidljivosti i atraktivnosti SMOTRE.
Program 28. SMOTRE obuhvaća predstavljanje izložbenih prostora koje vode studenti (Kongresna dvorana) te razgovore s predstavnicima sastavnica Sveučilišta (dvorana Zimski vrt).
 
Nastupom na SMOTRI 2023, Arhitektonski fakultet će u zajedničkim aktivnostima predstaviti Studij arhitekture i urbanizma te Studij dizajna - koji, njegujući interdisciplinarni pristup, sinergijski djeluju na tehničkom i umjetničkom području. Širina edukacije i razvoj karijera, budućim studentima će biti predstavljene fizičkim i digitalnim materijalima i studentskim radovima iz područjima djelovanja svih kabineta na Studiju arhitekture i urbanizma te
smjerova na Studiju dizajna. Uz nastavne programe na preddiplomskim i diplomskim studijima, biti će predstavljene aktivnosti i projektne suradnje s obrazovnim, kulturnim i gospodarskim institucijama i tvrtkama te međunarodni projekti i razmjene. Nastup Arhitektonskog fakulteta na SMOTRI 2023 koordiniraju asist. Ana Sopina (A+U) i doc. art. Inja Kavurić Kireta (SD).
Karta