VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
SMOTRA 2022 Sveučilišta u Zagrebu
Aktualnost

SMOTRA 2022 Sveučilišta u Zagrebu

3. prosinca 2022.

SMOTRA 2022 Sveučilišta u Zagrebu održana je od 10. do 12. studenoga 2022. na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnoj dvorani i dvorani Zimski vrt. 27. SMOTRA organizirana je u tjednu održavanja sajma Interliber čime je povećanja vidljivost i posjećenost svih programa.

Nastupom na SMOTRI 2022, Arhitektonski fakultet je u zajedničkom izložbenom prostoru predstavio Studij arhitekture i urbanizma te Studij dizajna. Budućim studentima je prezentiran širok spektar edukacije i djelovanje fakulteta putem digitalnog display-a i izloženih artefakata (makete, projekti, publikacije). U pripremi digitalnih i fizičkih materijala sudjelovali su svi kabineti Studija arhitekture i urbanizma te oba smjera Studija dizajna, u koordinaciji asist. Ane Sopina (A+U) i doc. art. Inje Kavurić Kireta (SD).

Veliko hvala svima koji su sudjelovali u pripremama - posebno studentima koji su svojim dežurstvima i srdačnošću doprinijeli dobroj energiji SMOTRE. Uspješnost SMOTRE 2022 prepoznao je i Rektor Sveučilišta u Zagrebu koji je nagradilo fakultete priznajima. Arhitektonski fakulet primio je Priznanje za najbolje uređeni prostor izlaganja - čestitke svima.

Karta