VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Oya Atalay Franck, 'Doctorateness: Relevance for Architecture Practice', 6.12. u 15:30
Aktualnost

Oya Atalay Franck, 'Doctorateness: Relevance for Architecture Practice', 6.12. u 15:30

5. prosinca 2018.

Pozivamo vas na predavanje Oye Atalay Franck „Doctorateness: Relevance for Architecture Practice“ koje će se održati u četvrtak 6. prosinca 2018 u 15:30 u Velikoj vijećnici. Nakon predavanja će se održati diskusija o pristupima istraživanju u arhitekturi te istraživanju kroz projekt na doktorskoj razini.

Prof. Oya Atalay Franck je arhitektica, teoretičarka i povjesničarka arhitekture, dekanica ZHAW – School of Architecture, Design and Civil Engineering u Winterthuru u Švicarskoj, te predsjednica Europskog udruženja za arhitektonsko obrazovanje EAAE. Bachelor je završila na METU u Ankari, Master na Rensselaer Polytechnic Institute u SAD, a doktorirala je na ETH u Zürichu. Područja interesa su joj, između ostaloga, arhitektonska edukacija i nove uloge arhitekta, te metode istraživanja kroz projekt. Jedna je od osnivačica ARENA - Architectural Research Network. 

Karta