VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa
Aktualnost

Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa

U srijedu, 24. svibnja 2023. godine od 9:30 do 15:30 sati u Mozaik Event Centru u Zagrebu održat će se Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja (MZO), Agencije za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU), Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Sveučilišnog računskog centra (SRCE).

10. svibnja 2023.

Nacionalni informativni dan namijenjen je potencijalnim prijaviteljima na natječaje programa Obzor Europa. Svrha mu je dati opći pregled mogućnosti ovog Programa te ključne informacije vezane uz njegova područja navedena u programu događanja, uz upućivanje na daljnje usluge koje nacionalna potporna struktura nudi prijaviteljima u svrhu razvoja njihovih projektnih prijedloga.

Registracija na događanje je obavezna i otvorena do srijede, 17. svibnja 2023. (pod rubrikom Događanja* potrebno je odabrati Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa 24. svibnja 2023.). Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da prilikom prijave u napomenu zapišete koja Vas paralelna sesija zanima. Dodatno Vas upućujemo i na provjeru dolaska obavijesti o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju, kako u dolaznoj pošti tako i u neželjenoj pošti na Vašim e-mail adresama.

Navedene informacije o nacionalnom informativnom danu, uključujući i najave za druga dva nacionalna događanja za potencijalne prijavitelje u lipnju 2023., možete potražiti na portalu Obzor Europa.

Karta