VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Af na Interliberu
Aktualnost

Af na Interliberu

2. studenog 2023.

Na sajmu Interliber 2023, koji se odvija na Zagrebačkom Velesajmu od 07. do 12. studenog 2023., po prvi puta sudjeluje i Sveučilište u Zagrebu. Na izložbenom prostoru Sveučilišta, u paviljonu 6, biti će predstavljene publikacije osamnaest (18) sastavnica uključujući i Arhitektonski fakultet. Cilj sudjelovanja Sveučilišta je promoviranje izdavačke aktivnosti te upoznavanje javnosti sa znanstvenim, stručnim i umjetničkim izdanjima svih sastavnica. Aktivnosti unutar izložbenog prostora Sveučilišta obuhvaćaju predstavljanje odabranih naslova knjiga i časopisa sa svake sastavnice te manju promociju autora, izdavačkih i umjetničkih aktivnosti sastavnica.

Arhitektonski fakultet će se predstaviti s znanstvenim časopisom Prostor, publikacijama post-potresne tematike te recentno objavljenim i nagrađenim naslovima iz znanstvenog i umjetničkog područja. U srijedu, 08. studenog 2023. od 17 do 18h, organiziran je promotivni panel s temom Znanost i umjetnost Arhitektonskog fakulteta, s ciljem prezentacije aktivnosti i publikacija nastavnika Arhitektonskog fakulteta unutar znanstvenog i umjetničkog područja, unutar kojih podjednako stvaraju nastavnici Studija arhitekture i urbanizma kao i Studija dizajna. Na panelu će sudjelovati prof. dr. sc. Mia Roth Čerina, izv. prof. dr. sc. Ana Mrđa i izv. prof. art. Vedran Kasap, uz moderatoricu asist. Andreu Čeko. Aktivnosti Arhitektonskog fakulteta u sklopu izložbenog prostora Sveučilišta na Interliberu 2023 koordinira asist. Ana Sopina uz Povjerentsvo za nakladničku djelatnost, Povjerenstvo za odnose s javnošću te Povjerenstvo za izložbe i predavanja.

Karta