VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
predavanje Siniše Bodrožića _ radovi u tijeku
Aktualnost

predavanje Siniše Bodrožića _ radovi u tijeku

U okviru kolegija Arhitektura i tehnologija 1 započinjemo ciklus pod nazivom 'radovi u tijeku' otvorenim predavanjem Siniše Bodrožića. Predavanje je o izgradnji XVI. gimnazije.

Predavanje će biti dostupno putem platforme zoom u četvrtak, 14. listopada 2021. u 18 sati. (https://us02web.zoom.us/j/85105123654). Za studente kolegija Arhitektura i tehnologija 1 predavanje je organizirano u živo u predavaonici 81.

Siniša Bodrožić Rođen 1977. godine u Slavonskom Brodu. Završio Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Prva praktična iskustva stekao u zagrebačkom uredu Tehnozone. Od 2014. godine s kolegom iz studentskih dana, Ivanom Rališem, vodi arhitektonski ured "BRP-Bodrožić, Rališ i prijatelji". Sudjelovao na više arhitektonskih natječaja, radionica, stručnih skupova i izložbi. Nagrađivan povremeno. Realizirao ponešto. Živi i radi u Zagrebu.

13. October 2021.
Karta