VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Emil Flatz

Emil Flatz

Docent

Biografija

Rođen u Zagrebu 1977. Pohađao XI gimnaziju nakon koje upisuje Grafički fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirao 2002. godine kod profesora Stanislava Bolanče.
Od 2003. do 2008. radi u Hrvatskom telekomu u sektoru razvoja proizvoda na području internetskih tehnologija. Vodeći projekte razvoja proizvoda za poslovne i privatne korisnike razvio je mnoga znanja i vještine iz područja marketinga, organizacije, managementa i IT-a. Pored projektnih aktivnosti sudjelovao u osmišljavanju i planiranju marketinških strategija, dizajniranju procesa razvoja proizvoda te sudjelovao na konferencijama kao predavač i predstavnik Hrvtskog telekoma. Od 2007. do 2008. godine vodi Sektor za razvoj aplikacija i ICT rješenja. Nakon sedam godina rada u vrlo poticajnom okruženju Emil Flatz se odlučuje za povratak u kreativnu industriju s naglaskom na interaktivne medije odnosno webom. Kroz slijedećih sedam godina do danas kao slobodnjak specijalizirao se u web dizajnu i front-end razvoju web aplikacija. Član je Drupal asocijacije koja promiče razvoj jednog od najpopularnijeg CMS open source software-a danas. Zastupnik je open source software-a, te je radio na brojnim web projektima u Hrvatskoj. U posljednje vrijeme radi na razvoju produkata distriburanih na web platformi u okruženju inozemnih startup kompanija.

Karta