HR / EN
Termini i raspored za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti  2021.
Aktualnost

Termini i raspored za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti 2021.

28. lipnja 2021.

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti (preddiplomski studij Arhitekture i urbanizma) održat će se u subotu, 03. srpnja 2021. godine na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kačićeva 26, prema slijedećem rasporedu:

Test sposobnosti percepcije prostora  i test opće kulture 

 09:15 – 11:45 sati

Test provjere likovnih i grafičkih sposobnosti 

15:30 – 18:00 sati

 

Svi uredno prijavljeni pristupnici trebaju biti pred glavnim ulazom u zgradu Arhitektonskog fakulteta u Kačićevoj 26, najkasnije u 9:00 sati te donijeti  osobnu iskaznicu ili putovnicu.

 

Raspored pristupnika po ispitnim dvoranama nalazi se OVDJE.  

 

Ulazak u zgradu će biti omogućen u 9:00 sati u jutarnjem dijelu ispita, te u 15:15 sati u popodnevnom dijelu ispita. Pristupnicima nije dozvoljen ulaz u zgradu prije navedenog vremena. Nakon ulaska molimo pratiti putokaz direktno prema dvorani, bez zadržavanja na hodnicima i stubištima.

 

Mole se pristupnici da se ispred zgrade i u prostoru unutar zgrade ne grupiraju i da poštuju propisani razmak. U dvoranama je osiguran propisan razmak između pristupnika. Prije ulaska u dvoranu obavezno dezinficirati ruke dostupnim sredstvom za dezinfekciju. Molimo pristupnike da sukladno smjernicama HZJZ nose zaštitne maske ili druga pokrivala za usta i nos. Preporučuje se donošenje vlastite bočice s vodom. Nakon ispita pristupnicima nije dozvoljeno zadržavanje u zgradi.

 

Pristupnici tijekom pisanja ispita na radnom stolu smiju imati samo osobnu iskaznicu/putovnicu i vlastitu bočicu s vodom. Sav pribor potreban za rješavanje testova dobiti će na ispitu. Sve ostale stvari (torbe, mobilne uređaje, pametne satove…) pristupnik stavlja na za to predviđeno mjesto u ispitnoj prostoriji.

Tijekom epidemije koronavirusa dodatnoj provjeri može pristupiti isključivo pristupnik koji ne pokazuje znakove akutne respiratorne bolesti, a koja se može očitovati sljedećim simptomima: povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa i sl.

Dodatnoj provjeri ne može pristupiti pristupnik kojemu je izrečena mjera samoizolacije te kod kojeg je utvrđena zaraza COVID-19.  

Karta