VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti – 2022./2023. - Preddiplomski studij arhitekture i urbanizma
Aktualnost

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti – 2022./2023. – Preddiplomski studij arhitekture i urbanizma

29. travnja 2022.

Prijave za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti za upis studenata u prvu godinu Preddiplomskog studija arhitekture i urbanizma obavljati će se elektronskim putem upisivanjem podataka u obrazac na internetskoj stranici Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Prijave se podnose u razdoblju od 23. svibnja 2022. do 08. lipnja 2022. godine. U navedenom razdoblju obrazac za prijave biti će dostupan na web stranici Fakulteta.

Uz popunjenu prijavu (od 23. svibnja do 08. lipnja 2022.) trebaju biti uplaćeni troškovi dodatne provjere ZVS (podaci za uplatu biti će objavljeni uz obrazac).

Nakon proteka roka za prijave te provjere podataka o prijavi i uplati, popis prijavljenih nalazit će se na web stranici Fakulteta. Naknadne prijave po proteku roka neće biti moguće.

Napominjemo da je uz prijavu na Fakultetu do 08. lipnja 2022. godine potrebno imati i valjanu prijavu na stranici www.postani-student.hr, u suprotnom se prijave Fakultetu neće moći uvažiti.

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti održat će se 02. srpnja 2022. godine.

Termini i raspored održavanja dodatne provjere ZVS biti će objavljeni naknadno.

Karta