HR / EN
14. Dani pasivne kuće u Hrvatskoj [online]
Aktualnost

14. Dani pasivne kuće u Hrvatskoj [online]

31. kolovoza 2021.

Datum održavanja: 5.-7. studeni 2021. [online] 

14. Dani pasivne kuće u Hrvatskoj (PKHR) će kao trodnevni međunarodni stručno znanstveni skup u organizaciji Konzorcija pasivna kuća Hrvatska (KPKH) i ove godine održati kontinuitet brojnim predavanjima i prezentacijama uz planirane stručne obilaske online, a po mogućnosti i uživo, ovisno o epidemiološkoj situaciji. 

Prošlogodišnji, 39. Dani PKHR, održani su pod najvišim društvenim i profesionalnim pokroviteljstvima, prvi put online, a uz tradicionalni trodnevni program, zbog velikog interesa održan je i dodatni, četvrti dan, posebno posvećen obnovi nakon potresa u Zagrebu, susjednim županijama i na Banovini. Predavanja o modelima obnove, odnosno o naprednim energetski učinkovitim materijalima, elementima i sustavima koji su primijenjeni od početka projektiranja u sinergiji svih dionika, do izvođenja i prvih rezultata investicijske i uporabne uspješnosti, privukli su veliki broj zainteresiranih. 39. Dani su bili prvi stručno znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem održanim na toj razini.     

Ovogodišnjim 14. Danima želimo uz vaše sudjelovanje nastaviti aktivnosti na temelju dugogodišnje uspješne prakse. 
Četrnaest godina kontinuiteta o najnaprednijoj energetski visoko učinkovitoj novogradnji i dubinskoj obnovi “faktor 10”.  U susret 2030. i 2050.!    
 
Teme:    
Pasivna kuća plus i premium (A+++) 
Projekti i ostvarenja u Hrvatskoj i svijetu 
Regije pasivnih kuća 
Pasivna kuća za sve 
Izložba, stručni obilasci 
Zeleni plan EU 2050 
Novi europski Bauhaus    
www.kpk.hr   info@kpk.h     

Ujedno najavljujemo održavanje petodnevnog svjetskog kongresa u organizaciji Međunarodnog udruženja za sunčevu energiju (ISES), koji će se održati od 25. – 29. listopada, prvi put kao virtualna konferencija. Info: swc@ises.org

Karta