VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Preddiplomski studij arhitekture i urbanizma –Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti – 2023./2024.
Aktualnost

Preddiplomski studij arhitekture i urbanizma –Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti – 2023./2024.

27. March 2023.

Prijave za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti za upis studenata u prvu godinu Preddiplomskog studija arhitekture i urbanizma obavljati će se elektronskim putem upisivanjem podataka u obrazac na internetskoj stranici Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Prijave se podnose u razdoblju od 22. svibnja 2023. do 09. lipnja 2023. godine. U navedenom razdoblju obrazac za prijave biti će dostupan na web stranici Fakulteta.

Uz popunjenu prijavu (od 22. svibnja do 09. lipnja 2023.) trebaju biti uplaćeni troškovi dodatne provjere ZVS (podaci za uplatu biti će objavljeni uz obrazac).

Nakon proteka roka za prijave te provjere podataka o prijavi i uplati, popis prijavljenih nalazit će se na web stranici Fakulteta. Naknadne prijave po proteku roka neće biti moguće.

Napominjemo da je uz prijavu na Fakultetu do 09. lipnja 2023. godine potrebno imati i valjanu prijavu na stranici www.postani-student.hr, u suprotnom se prijave Fakultetu neće moći uvažiti.

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti održat će se 01. srpnja 2023. godine.

Termini, raspored i lokacija održavanja dodatne provjere ZVS biti će objavljeni naknadno.

Karta