Termini i raspored za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti  2020.
Aktualnost

Termini i raspored za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti  2020.

1. srpnja 2020.

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti (preddiplomski studij Arhitekture i urbanizma) održat će se u subotu, 04. srpnja 2020. godine na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kačićeva 26, prema slijedećem rasporedu:

Test sposobnosti percepcije prostora  i test opće kulture 

 09:15 – 11:45 sati

Test provjere likovnih i grafičkih sposobnosti 

14:30 – 17:00 sati

Svi uredno prijavljeni pristupnici trebaju biti pred glavnim ulazom u zgradu Arhitektonskog fakulteta u Kačićevoj 26, najkasnije u 9:00 sati te donijeti  osobnu iskaznicu ili putovnicu. 

Raspored pristupnika po ispitnim dvoranama nalazi se na dnu obavijesti.  Ulaz u zgradu fakulteta biti će organiziran i označen prema ispitnim dvoranama. Ulaz A (glavni ulaz lijevo): dvorane 316a, 316b, 316c, 316d, P1, P2, P3, P4; ulaz B (glavni ulaz desno): dvorane 316e, 316f, 316g, 316h, 413, 414, 414a, 415, 416, 417, 418, 419, 420.

Ulazak u zgradu će biti omogućen u 9:00 sati u jutarnjem dijelu ispita, te u 14:15 sati u popodnevnom dijelu ispita. Nakon ulaska molimo pratiti putokaz direktno prema dvorani, bez zadržavanja na hodnicima i stubištima.

Mole se pristupnici da se ispred zgrade i u prostoru unutar zgrade ne grupiraju i da poštuju propisani razmak. U dvoranama je osiguran propisan razmak između pristupnika. Prije ulaska u dvoranu obavezno dezinficirati ruke dostupnim sredstvom za dezinfekciju. Molimo pristupnike da sukladno smjernicama HZJZ nose zaštitne maske ili druga pokrivala za usta i nos. Preporučuje se donošenje vlastite bočice s vodom. Nakon ispita pristupnicima nije dozvoljeno zadržavanje u zgradi.

Pristupnici tijekom pisanja ispita na radnom stolu smiju imati samo osobnu iskaznicu/putovnicu i vlastitu bočicu s vodom. Sav pribor potreban za rješavanje testova dobiti će na ispitu. Sve ostale stvari (torbe, mobilne uređaje, pametne satove…) pristupnik stavlja na za to predviđeno mjesto u ispitnoj prostoriji.

Tijekom epidemije koronavirusa dodatnoj provjeri može pristupiti isključivo pristupnik koji ne pokazuje znakove akutne respiratorne bolesti, a koja se može očitovati sljedećim simptomima: povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa i sl. Dodatnoj provjeri ne može pristupiti pristupnik kojemu je izrečena mjera samoizolacije te kod kojeg je utvrđena zaraza COVID-19. 

Ukoliko dođe do promjena uslijed novih epidemioloških mjera, pristupnici će biti obaviješteni putem web stranica fakulteta.

 

Raspored pristupnika po dvoranama.

Karta